Achtergrond
Visual

Wat is Trials?

Trials is the ultimate driving test voor automobilisten tot 28 jaar

Jij denkt je auto onder controle te hebben? Op een van onze circuits zullen we je laten zien dat dat tegen kan vallen. En geven we je tips hoe je kunt voorkomen dat je in gevaarlijke situaties terechtkomt.
 
Die gevaarlijke situaties laten we je meemaken: slippen, in de berm raken en een noodstop maken. En om je te laten ervaren hoe vrachtwagenchauffeurs het verkeer ervaren, ga je zelf met een vrachtauto rijden. Jullie ervaringen deel je vervolgens met elkaar.
 
Aan het eind van de dag? Dan weten we zeker dat je wat spektakel hebt beleefd. En hopen we dat je ondertussen bewuster bent geworden van de gevaren van het verkeer. En dat voor maar €60 of €70.

Sommige verzekeraars geven je ook nog ‘ns korting op je autoverzekering als je een Trials-dag hebt gevolgd. Op vertoon van je behaalde certificaat ontvang je tot ca. 25 % korting op je autoverzekering bij o.a. Univé en ZLM. Neem voor meer informatie contact op met je verzekeraar.
 
Iedere maand worden nieuwe Trials-dagen bekend gemaakt op verschillende circuits. Kijk hier waar je je in kunt schrijven. Trials-dagen starten om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur.