Achtergrond
Visual

Reacties van deelnemers

Wil jij je reactie ook op deze site plaatsen? Stuur dan een mailtje aan info@trials.nl 

Deelnemer: Vandaag the ultimate driving test bij jullie afgelegd. ECHT ZO GAAF en wauw wat een goed initiatief van jullie. Ik begrijp na vandaag de vrachtwagens veel beter!! Bedankt voor deze ervaring!! #Super

Sip Jaap: Via deze weg wil ik je nog bedanken voor de goede service. Heb de trailsdag, van zondag 2 december, als succesvol ervaren.

Ouder: Mijn dochter Mathilde heeft via Drive2go het rijbewijs gehaald. Nu ze 18 is, leek het mijn vrouw en mij zinvol haar deze test te geven voor haar verjaardag. Ze mocht met papa’s Volvo naar Lelystad. Wat kwam ze ontzettend enthousiast thuis. De vrachtwagen was een belevenis. De kracht voor een noodstop heel leerzaam. Ze heeft genoten. Mensen van Trials, jullie hebben een geweldige formule. Geen stoere slipcursus, maar ware praktijk. Bedankt.

Erik: "Leuke dag! Erg prettig ook zo vlak voor de winter! Ook leuk dat je ondertussen kunt twitteren over Trials! Een echte aanrader hoor!"

Savanne: "Alles was super geregeld en het was echt een top dag! Het vrachtwagen rijden was een hele leerzame ervaring, nu weet ik veel beter wat een chauffeur allemaal wel en niet ziet. Bedankt!! "

Marieke: "Bedankt voor deze dag! Ik zal nooit meer zo het stuur omgooien! Ik schrok me rot!!"

Anita:  "Bedankt, ik heb een superdag gehad. Achteraf vond ik het een koopje met al het eten en drinken erbij."

Frank: "Dat je in een vrachtauto zó weinig ziet, dat had ik echt niet verwacht."

Anke: "Echt een supergave dag: scheuren en slippen! Je leert veel en hebt lol. De perfecte combinatie toch? Vette Aanrader :)"

Robert Snel: "Erg geslaagde dag, op alle onderdelen! Ondanks dat ik veel KM maak voor mijn werk toch veel opgestoken. IK ZIE NU HET NUT IN VAN 30KM ZONE. De remweg op zowel nat als droog met 30 of 40 KM was erg confronterend! Niet dat ik een hardrijder ben, maar dit zet je toch aan het denken! Ik wil alle mensen van Trials bij deze bedanken! Ik rij een stuk veiliger en zeker!"

Peter: "Machtig mooie dag! Dikke lol met de instructeurs, lekker scheuren met de auto, en ik krijg nu gewoon korting op mijn autoverzekering. Top!"